עזרה - פרופיל

בואו נחזיר אתכם לחשבון שלכם! 🔑 קודם כול, בדקו איזו כתובת אימייל קיבלה לאחרונה התראות מ-Babysits. סביר להניח שכתובת זו מקושרת לפרופיל שלכם. אם זו לא הכתובת הנכונה, בדקו אם יצרתם את הפרופיל שלכם באמצעות Google, Facebook או Apple ID, מכיוון ששיטות התחברות אלה עשויות להיות מקושרות לכתובת אימייל אחרת. אם עדיין אינכם מצליחים לגשת לפרופיל שלכם, פנו לצוות התמיכה שלנו ונשמח לעזור לכם.

רוצה להופיע בראש תוצאות החיפוש? פרופילים עם נראות גבוהה יותר מקבלים את מירב העניין. כדי לשפר את הדירוג שלך: הרווח/י תגי הצטיינות והשלם/י אימותים (פרופילים מאומתים עם יותר תגי הצטיינות מופיעים ראשונים), הישאר/י פעיל/ה על ידי התחברות ועדכון הפרופיל שלך באופן קבוע, וענה/י במהירות לכל ההודעות שאת/ה מקבל/ת. הצעדים הפשוטים האלה יכולים לשפר משמעותית את הסיכויים שלך להיראות. 📊

אם יש לך בעיה בהזנת הכתובת שלך, ודא/י שהיא תואמת את הפורמט הסטנדרטי של המדינה שלך (רווחים נכונים, קיצורים ועיצוב שמות רחובות ומספרים). הימנע/י מתווים מיוחדים ובדוק/י את העיצוב הנכון. אם הבעיות נמשכות לאחר אימות פורמט הכתובת שלך, אנא צור/י קשר עם צוות התמיכה שלנו לעזרה. נשמח לעזור! 👩‍💼

נדרשת תמונת פרופיל שמציגה את פניכם בבירור כדי ליצור אמון ושקיפות בפלטפורמה שלנו. הורים רוצים לראות מי עשוי לטפל בילדיהם, ובייביסיטרים רוצים לדעת אצל מי הם עשויים לעבוד. מניסיוננו, כמעט אף אחד לא ייצור קשר עם פרופילים ללא תמונות. אל תדאגו לגבי צילום התמונה המושלמת - תמונה פשוטה וידידותית שמציגה את פניכם בבירור היא כל מה שנדרש כדי להגדיל את הסיכויים שלכם ליצור קשרים. 📸

חשוב לנו שתרגישו בטוחים שהאנשים ב-Babysits הם אכן מי שהם מצהירים שהם. אימות תעודה מזהה מסייע לצמצם פעילות הונאה ולהגן מפני גניבת זהות. האימות נדרש לפני שחברים יכולים לשלוח הודעות או להשיב להן.

את/ה יכול/ה לשנות את סוג החשבון שלך על ידי ביקור בדף המידע האישי בהגדרות החשבון שלך. את/ה יכול/ה לעבור בין חשבון בייביסיטר לחשבון משפחה בהתאם לצרכים שלך. השינוי ייכנס לתוקף מיד, והפרופיל שלך יתעדכן בהתאם. 👤

את/ה יכול/ה להגדיר את הפרופיל שלך כפרטי בהגדרות נראות הפרופיל שלך אם ברצונך רק להגביל מי יכול לראות אותך, בלי לעזוב לחלוטין. כדי למחוק את החשבון שלך, עבור/י לדף החשבון שלך ולחץ/י על "מחק חשבון" בתחתית. שים/י לב שאם יש לך מנוי פרימיום פעיל כמשפחה, תצטרך/י לבטל את המנוי הזה קודם.

אנחנו מבינים שזה עלול לעורר דאגה. כשאתם מוחקים את הפרופיל שלכם מ-Babysits, אנחנו מסירים אותו מיד מהפלטפורמה שלנו. מנועי חיפוש כמו Google שומרים עותקים משלהם של דפים שבהם ביקרו, ומעדכנים אותם לפי לוח הזמנים שלהם. זה קורה בדרך כלל תוך כמה שבועות, אם כי במקרים מסוימים התהליך עשוי להימשך עד 3 חודשים. אין לנו שליטה על המהירות שבה מנועי החיפוש מעדכנים את התוצאות שלהם, אבל הפרופיל שלכם כבר הוסר מ-Babysits, והקישור יפסיק לפעול עבור כל מי שייכנס אליו.