עזרה - מנוי פרימיום

ברוכים הבאים למשפחת Babysits! 🏠 אפשר לשדרג בקלות למנוי פרימיום דרך דף השדרוג באתר שלנו (לאחר ההרשמה) או ישירות דרך האפליקציה של Babysits.

כנראה נכנסת לחשבון אחר מזה ששדרגת. זה יכול לקרות בקלות אם נרשמת גם באמצעות כתובת האימייל שלך וגם באמצעות Facebook, Google או Apple. 💡 חיפוש קצר של הודעת אישור התשלום ששלחנו לך יעזור: כתובת האימייל שקיבלה אותה שייכת לחשבון ה-Premium שלך. יש להתנתק, ואז להתחבר שוב באמצעות כתובת האימייל הזו. אם לא ניתן למצוא את הודעת האימייל, אפשר ליצור איתנו קשר ונשמח לעזור.

את/ה יכול/ה לבטל את המנוי הפרימיום שלך בכל עת בעמוד הפרימיום. אם נרשמת דרך ה-App Store או Google Play, אנא בטל/י ישירות דרך הפלטפורמות האלה. לאחר הביטול, עדיין תהיה לך גישה לשירותי הפרימיום עד לסיום התקופה הנוכחית שלך.

בהחלט! 🌟 גם לאחר שהמנוי שלך מסתיים, את/ה עדיין יכול/ה להמשיך את כל השיחות הקיימות שלך. חדשות טובות - את/ה גם יכול/ה להגיב לכל הודעה חדשה מבייביסיטר בחינם.

את/ה יכול/ה לעדכן את אמצעי התשלום שלך על ידי מעבר לסעיף הפרימיום בחשבון שלך ולחיצה על כפתור 'עדכן אמצעי תשלום'.

כן. במהלך 14 ימים מהתחלת מנוי פרימיום, ניתן להשתמש ב"חזרה מהסכם" בחשבון שלכם כדי לסיים אותו. אם לא תכננתם מפגש או הזמנה, תקבלו החזר מלא; אם כן, נשמור דמי תיאום בגובה 80% משכורת חודשית אחת ונחזיר את היתר. תקבלו אישור בדוא"ל. להפסקת תשלומים עתידיים, השתמשו ב"ביטול מנוי". עבור מנויים שנרכשו דרך אפל או גוגל פליי, חלות כללי ההחזר שלהם.